1 - 2 Dagars leveranstid inom Sverige! | Fri frakt vid köp över 700 kr!

Gellyfun är här!

|29/05, 2023

Gellyfun är här!

Välkommen till Gellyfun, Sverige's butik för Gel Blasters!

Hypersports introducerade nöjet med Gelball spel till Svenska folket genom försäljning via paintballbutiken hypersports.se (och är idag ledande återförsäljare av Gelball inom norden), samt spel via spelapaintball.com tidigt under 2022. Aktiviteten har tagit världen med storm, och vi lanserar därför nu Gellyfun - en webbutik inriktad på att tillse folket med allt inom Gelball: häftiga Gel Blasters, gelballs (även kallat gellets, orbeez eller vattenpärlor) och tillbehör.

Självklart har vi även kompletta startpaket och utrustning för eventföretag som vill erbjuda kunder Gelball spel.

Vad är då Gelball eller Gellyball spel?

Jo det är en ny rolig aktivitet som liknar spel med t.ex Nerf blasters eller Paintballmarkörer. Skillnaden är att spelen spelas med elektriska Gel Blasters (även kända som t.ex Orbeez Guns, Gel Guns, Gel Surge, Gelsoft), små leksaks pistoler och gevär som skjuter gelballs - gelékulor som består till största delen av vatten och löses upp vid träffar. Kulorna lämnar inga spår och lämnar ingen röra som behöver städas upp efter spel, så Gelball spel passar därför utmärkt både utomhus och inomhus. Självklart gör det inte ont att bli träffad av skotten, så spelen kan utföras av barn.

Gelball kulorna levereras pyttesmå och tar upp minimalt med plats. Sedan för att använda kulorna placeras de i vatten i cirka 3-4 timmar, för att låta dem absorbera vatten och växa till sin fulla storlek. Därefter är det bara att spela.

I vårt sortiment kan ni hitta Gel Blasters från flera populära tillverkare: GelStrike, GelBlast och Gelball - Självklart håller vi även ständigt ett öga öppet för att hitta nya spännande Gelball nyheter.