1 - 2 Dagars leveranstid inom Sverige! | Fri frakt vid köp över 700 kr!

Om oss

Gellyfun är en del av Hypersports Paintball & Event AB, ett av Sveriges största företag inom Paintball och Event. Hypersports grundades 1999 och började då som en liten paintballbutik i Enskede, Stockholm. Över åren har butiken växt till att bli Sveriges största och mest välsorterade inom paintball, och under 2012 flyttades verksamheten till större lokaler i Farsta Strand, Stockholm.

Utöver paintballbutiken har Hypersports även startat upp ett antal olika verksamheter, bland annat Spelapaintball.com - Sveriges största paintballanläggning med utomhusbanor i Jordbro, Haninge samt en inomhusbana i Farsta.

Hypersports söker ständigt nyheter att introducera till den Svenska marknaden, och efter att ha upptäckt nöjet med Gelball spel började vi introducera aktiviteten i Sverige i början av 2022. Via Spelapaintball.com började vi erbjuda kunder att utföra aktiviteten och hyra utrustning, medan Hypersports butiken började sälja Gelball Blasters och utrustningen till både privatpersoner och eventföretag.

Under 2022 började vi se ett rejält ökat intresse för aktiviteten, och vi beslutade oss för att öppna en ny webbutik specifikt inriktad på Gelball - Gellyfun! Aktiviteten riktas främst mot barn, men uppskattas självklart även av vuxna också.

Gelball spel liknar aktiviteter som t.ex paintball och Nerf, men till skillnad från dem används små gelékulor till spelen som löses upp vid träffar, och lämnar inte några spår efter sig. För företag både företag och spel hemma är detta underbart, då det inte behövs någon städning efter spel!